domenica 17 dicembre 2017

Përbërësit
250 gr gjalpë
1 gotë të çajit vaj vegjetal
1 vezë
1 gotë pluhur sheqer
1 vanilje
1 Pluhur pjekje
5 gota miell
Përmbi
80 gr çokollatë
kokos



Hapat
1
Përveç miellit të gjithë përbërësit e tjerë i derdhni në një enë, pastaj ia shtoni edhe miellin dalë nga dalë.
2
E përzieni e gjithë glazurën dhe do të përfitoni një brumë të butë, nga brumi i përfituar ndani copa të vogla.
3
Ia japni formën dhe i rëndisni në tepsinë e lyer me vaj, gurabijat i shtypëni me pirun dhe i vëni në furrë për pjekje në temperaturë 175 gradë celsius.
4
Pas pjekjës gurabijat i lyeni me çokollatë të shkrirë dhe kokos.
5
Ju bëftë mirë!

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Rating: 5 Reviewed By: MEDIA CREATION