Përbërësit
Hapat
250 gr gjalpë | |
1 gotë të çajit vaj vegjetal | |
1 vezë | |
1 gotë pluhur sheqer | |
1 vanilje | |
1 Pluhur pjekje | |
5 gota miell | |
Përmbi
| |
80 gr çokollatë | |
kokos |
1
|
Përveç miellit të gjithë përbërësit e tjerë i derdhni në një enë, pastaj ia shtoni edhe miellin dalë nga dalë.
|
2
|
E përzieni e gjithë glazurën dhe do të përfitoni një brumë të butë, nga brumi i përfituar ndani copa të vogla.
|
3
|
Ia japni formën dhe i rëndisni në tepsinë e lyer me vaj, gurabijat i shtypëni me pirun dhe i vëni në furrë për pjekje në temperaturë 175 gradë celsius.
|
4
|
Pas pjekjës gurabijat i lyeni me çokollatë të shkrirë dhe kokos.
|
5
|
Ju bëftë mirë!
|