Përbërësit
2 vezë | |
1 gotë të çajit sheqer pluhur | |
1 gotë të çajit qumësht | |
gjysmë gotë të çajit vaj vegjetal | |
2 gotë të çajit miell | |
1 kakao | |
1 Pluhur pjekje | |
1 vanilje | |
Përmbi
| |
nutella | |
sheqerna |
Hapat
1
|
Vezët dhe sheqerin derdhni në një enë dhe përzieni me mikser.
|
2
|
Ia shtoni vajin, qumeshtin dhe përbërësit e thatë dhe e përzieni e gjithë glazurën, enën e pjekjës e lyeni me vaj pastaj me miell dhe në të e derdhni glazurën e përgatitur.
|
3
|
Kekun e vëni në furrë për pjekje në temperaturë 180 gradë celsius, pas pjekjës e lëni pak të ftohet dhe e lyeni me nutellë dhe sheqerna.
|
4
|
Ju bëftë mirë!
|