Përbërësit
2 biskota petitbeuro | |
1 litër | |
2 lugë miell | |
2 lugë nisheste | |
1 gotë sheqer | |
3 lugë kakao | |
1 vanilje | |
1 çokollatë | |
1 lugë gjalpë |
Hapat
1
|
Për puding të gjithë përbërësit përveç çokollatës i derdhim në një enë dhe i përziejmë, pas përzierjës ia shtojmë edhe çokollatën.
|
2
|
Biskotat i rëndisim në tepsi dhe i lyejmë me përzierjën e pudingut, pastaj përsëri i vendosim biskotat.
|
3
|
Deri në 4 rende i vendosim biskotat, përmbi i lyejmë me pudingun e mbetur dhe biskotat e thyer.
|
4
|
Tortën e vendosim në frigorifer për ftohje, pas ftohjës e premë në copa të vogla dhe e shërbejmë.
|
5
|
Ju bëftë mirë!
|